EKORRE VANDALISERAR ESPRESSO HOUSE

Det var vid 10 tiden i tisdags som gäster och personal på Espresso house fick en rejäl chock då en ekorre dök upp bland bakverken.

- Det var en jättelik mördar ekorre, säger Gertrud Svensson, 82, som satt och fikade med sin man när händelsen inträffade.


J-P Persson, 42 som extra knäcker som älg var även han på Espresso House och han  var inte sen med att ta fram sin kamera för att dokumentera den minst sagt ovanliga händelsen. Precis som Persson ska trycka av så kommer det in en äldre dam genom dörren. Det brast då för ekorren och han gick till attack, kvinnan blev så rädd att hon i panik sköt iväg sin rullator som åkte rätt in i en glasmonter full av biskvier. Vilket i sin tur resulterade i att biskvierna flög över hela Espresso House och träffade gästerna både här och där.


Som tur var för alla inblandade så är biskvier ekorrens favorit bakelse. Polisen som hade kallats till platsen kunde lätt gripa ekorren när denne svimmat efter att ha ätit 327 biskvier.


Ekorrens agerande kan bero på den stora avvecklingen av skog som sker över stora delar av landet. Ekorren kommer nu att få spendera sina kommande år på en speciell ekorrsansltalt i Katrineholm.

- Det känns bra att vi klarade av det här så smärtfritt och enkelt som vi ändå gjorde, sa Carl Bildt när vi bad om en sista kommentar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0