6

Inälvsexplosionen är no more. Nu: kåt. Tack för mig


Men grina då

All kärlek till den här Bh:n verkligen. Nu kan jag åtminstone glädjas åt hur snygga mina bröst är i den här vinkeln och att jag har en enorm temugg vid min sida. Det finns saker som irriterar mig och sen finns det saker som irriterar mig ännu mera men vi börjar med det först nämda.
Människor som grinar i tv, jag blir så sur när jag ser det att jag nästan glömmer bort att äta. Är det ingen här som kan stava till ordet värdighet? Åh svenska folket tyck synd om mig snyft. Neeeeeej  Överheten visar inte sympati och speciellt inte till de personer som söker medlidande i tv för att de har fuckat up sina liv.
Något som då irriterar mig ännu mera är så kallade människor som inte kan stå upp för sig själva/sina kompisar/sina åsikter. Ni är sådana fega jävla kräk att jag vet inte om jag tycker ni förtjänar att inhalera luften som jag andas.
Jag blir så upprörd att det känns som om mina inälvor sprängs så nu kan jag inte avgöra om det är från den inre explosionen eller bara tanken på de jag just tagit upp som får mig att vilja spy galla.

Jag och den andra delen av Överhetens blivande make hade igår ett samtal om manligt och kvinligt beteende. Efter många prakt exempel så kunde vi konstatera att kvinnor ska idag inte sticka ut ur gruppen. En man som sticker ut anses bara vara speciell och rent av "häftig". Att sträva efter ett högt mål låt oss säga t.ex en chefspost är sådant som man säger att kvinnor ska göra men när det väl händer rynkar många på näsan. Vem tror hon att hon är egentligen? Hon tycker att hon är så mycket bättre än oss andra.. Jaa, ni vet hur det låter. Det värsta är kanske ändå är att det är just den icket manliga delen av populationen som kommer emd dessa uttalanden. Det är vi tjejer som håller oss kvar i något som jag har valt att kalla för thepussystage - ibland är vi så patetiskt sorgliga brudar. Visst vi stöter på många fördomar om att vi inte ska klara av vissa saker på grund av vårat kön och det kommer mestadels från killar men de peppar mer än det tär ner för nog fan kan jag också! 
 

Döda Bobo

Matten som jag skulle prestera så bra på idag mötte inte upp med mina förväntningar. En individ i klassen förklarade poetiskt hur det kändes som om hans hjärnsubstans rann ut genom öronen då han tillskillnad från överheten själv hade gjort någonting vettigt. Då började min underbara koncentrationsförmåga att spinna iväg som vanligt och vi passerade så väl framtida sekter som hur mycket jag skulle ge för en gummisnodd. Men jag kan då erkänna att allt som vanligt slutade med att man satt där och filosoferade om sex. Känner att jag behöver eller åtminstone något i sen stilen, så frustrerande att prata om hett djungelsex och sedan bara ingenting..  Ni kanske kan ana bittterheten men det är inte lätt att somna kåt.

Ska snart dra mig mot sängen och då även ringa det obligatoriska samtalet till min vidriga ickevän aka andra delen av överheten. Idag har vi genom gått ämnen som hur hon lyckats få tuggummi på landningsbanan, rivmärken och så klart allt som irriterar oss dvs mycket. Alldeles för borta för att nämna något av värde, alldeles för värdefull för att nämna något utan.

Sov gott

selma lagerlöf.

Den lesbiska delen av överheten sitter nu vid tangenterna. döende av att inälvorna rinner ut ur de vaginala delarna som man skulle kunna kalla det. Vax flödar ur öronen av ilskan som uppkommit pågrund av en blogg som kallas www.gaybloggen.com Vad är det för en inbicill varelse? Visst, att homosexuella är värre än pesten och att alla borde skjutas i pannan med djupfryst pyttipanna. Men hallå. Han har skapat en blogg, förmodligen i syftet att förklara hur normalt och okonstigt det är att vara gay. Men han framställer sig själv och alla andra homosar som onormala och freaks.

Något annat som faller under samma kategori är benämningen "Queer". Det är alltså människor som är emot att placera sig i fack pga sin sexuella läggning och därför........*trumvirvel* skapat ett nytt där de satt sina rumpor bekvämt och självgoda pga deras nya genomidiotiska idé.


Inälvor forsar. dags att byta blöja.

Mumiens återkomst

Jaha, vad är nytt? Läste just en blogg som gjorde mig positivt överaskad då jag kände igen mig och talandes med den andraa delen av överheten så kan jag meddela att hon höll med. Bloggaren hade skrvit ett inlägg om sitt sämsta ligg någonsin vilket som även ni säkert kan gissa var ytterstunderhållande. Nu ska jag se det totalt värdelösa tvprogramet Andra Avenyn som är inspelat i Sveriges svar på London. Avskyr det MEN fortfarande så ser jag det. Jag vet mycket väl att jag kommer att ringa Bubbish så fort det är färdigt och rasa över hur de ens får visa sådan pest i sveriges television.
Vad som för överigt har hänt är att jag har börjat i en ny klass, linje: Samhälls. Satus linjen nummer ett of course perfekt för mig. Ett antal elver ogillar mig redan skarpt för att jag inte riktigt tycker som dem och uttryckligt gör dem medvetna om det. Nu är jag en dryg-kommunist-fitta-som-alltid-ska-ha-rätt. Tack det värmer speciellt när de inte har den blekaste aning om vad kummunismen står för eller om Kalle M hade skägg. För att citera "Men Pol Pot, sjunger inte han opera?" snälla mer kärlek åt folket. Nu är det ju inte så att jag alldtid måste ha rätt det råkar bara vara så att jag har det. Missuppfatta mig inte fel era inbicilla varleser jag ger er gärna chansen att övertyga mig om att ni har en poäng men ni tar den ju aldrig?! Istället serverar ni mig en skinkostmacka men tillfällen att totalt krossa er inför alla andra och om ni fortsätter ha naiva argument kommer jag hoppa på vart enda ett. Hata mig gärna, jag behöver underhållning. Fick just lite av Banana som runkade en gul plastimitation av en penis för mig i web, vi vill tacka samtliga medverkande och förklara återkomsten fulländad.

HAHA avenyn alltså, sicket höjdar program. Alla hjärnceller dansar konga. Jag som inte trodde det kunde bli bättre men nu visar de Statsministern i TV också. Tid för te.

RSS 2.0