penetrerad björk

Nu är jag rasande, ja fly förbannad. Jag sitter på en buss med datorn i knät och skriver, men det blir hela tiden fel för att bussjäveln bara skakar och kränger. Det tar därför dubbelt så lång tid att skriva som det brukar göra i vanliga fall. Vilket resulterar i att vi i överheten måste ligga i extra mycket för att få dubblera antalet läsare från gårdagen,  så jag får hoppas att min excellenta kollega skriver fingrarna av sig då endast jag är en bussåkare. Än en gång ber vi er om hjälp, sprid budskapet om denna fenomenala blogg så kommer du få ta del av revolutionen.

Nu till den aktuella frågan som hela morgonen cirkulerat innanför mitt vackra ansikte; Hål i strumporna. Jag har hål i alla vänstersockar och kan inte riktigt förstå hur det kan komma sig. Varför just de vänstra sockorna får ett stort penetrerande hål genom sig men inte de högra. Kan dock bero på all förhårdnad hud som bildad likt små knivar under just den vänstra foten. Min älskade mördar fot som ingen kan ta ifrån mig. Om man inte hugger den från min arm dvs. (smått deformerad ja.)

Stackars korkade idiot.

Du ja.


Kommentarer
Postat av: josefin

kul för er, visst är jag snygg ;)

2008-05-12 @ 11:25:46
URL: http://asgrymmajossan.blogg.se
Postat av: Tom

Undrar om jag har samma problem. Jag har inte speciella vänster eller höger strumpor, men jag har ofta, allt för ofta hål i dem.

2008-05-12 @ 12:48:25
URL: http://www.tomgraf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0