Världsomvälvning

Den revolutionerande bloggen är nu startad. Världen kommer snart ställas på sin spets då besökare efter besökare kommer att ansluta sig till de nya proletärerna. Vid den första anblicken kanske man inte kan tro att en revolution är påväg men ack så fel ni skeptiska har. För runt hörnet ligger den, uteslutande rosa, och väntar på att få vända universum upp och ner. Ett samhälle olikt något annat ni någonsin sett håller på att formas, bara det att förändringarna är små. Så små att ni inte märker dom än, men vi märker, vi vet och tro oss. Vi ser ALLT. För att ni inbicilla varelser ska förstå; vi är ögat i Sagan om ringen, vi är Adam Alsing i Big Brother och så vidare, och så vidare. Och. Så. Vidare...Osv..

Ja, nu borde till och med ni mindre begåvade förstå hur högt stående och allvetande vi är. Trots detta så är vi ändå väldigt hänsynstagande och barmhärtiga. Vi dömer Dig inte, åtminstone inte före Du träffat oss i person(alternativt lagt upp en bild på 2000talets mest betydelsefulla community facebook) och vi fått bekräftat att Du är precis som vi förmodade från första början. Du kanske tycker att vi låter bittra och cyniska men det är rättfärdigat då *pip* utvecklingsstörda, 11åriga, lillebror innehar ett större vokabulär än flertalet av de som tillåts ha en användare på Blogg.se. Möjligtvis kan vi också tyckas dryga, men det är för att vi vet att Du och de som Du så patetiskt försöker efterlikna (dina sk vänner) inte spelar en större roll för oss än skräpet under Runars tånagel. Förtydligande: Vi hatar den religösa fundamentalisten Runar.

Nu har vi kommit till det tredje, sista och viktigaste stycket...(---)

TheBen återkommer efter tepaus. Då kommer vi bland annat ta upp: Korkade förkortningar, MUF!? Landssensationen "körslaget" som avslutades ikväll och så en hemlig karamell (porr)

(Idiot.)



Kommentarer
Postat av: övermännskligheten kommenterar följande:

Kan vara så att dettta var det bästa jag någonsin läst i hela mittt högst intressanta och givande liv!

2008-05-11 @ 09:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0